Suntem

O echipă de profesioniști pasionați de arta fotografiei și cinematicii

Pentru noi detaliile fac diferența. De aceea lucrăm la cele mai mici detalii pentru a crea istorii care impresionează. Adevarata valoare a echipei noastre vine de la clienții noștri satisfăcuți, care ne inspiră să creăm istorii frumoase în continuare.

Clienții noștri spun:

 • 5 star review  Sunteți o echipă de profesioniști și se vede că puneți accent pe calitatea serviciilor pe care le oferiți. Suntem foarte încântați de materialele pe care le-am primit și de faptul că ați surprins cele mai emoționante și importante momente ale evenimentului nostru! Vă putem recomanda cu încredere și ne vom bucura să colaborăm și pe viitor!

  thumb Alina Bunduchi
  March 5, 2018

  5 star review  O experiență plăcută alături de o echipă de profesioniști!

  thumb Marina Crigan
  March 1, 2018

  5 star review  Sunt incintata de lucrarile realizate! Materialul primit, atit foto, cit si video, a fost la inaltimea asteptarilor! Abia astept noi volaborari cu voi!!

  thumb Doina Crigan
  March 1, 2018
 • 5 star review  Echipa profesionistă care își face lucrul la cel mai înalt nivel. Bravo!

  thumb Stela Balan
  March 1, 2018

  5 star review  Multumim frumos sinteti niste profesionisti !!!!!!

  thumb Muresan Mihaela
  February 23, 2018

  5 star review  Bravo întregii echipe pentru munca ce o depun! Un profesionalism pe măsura așteptărilor!

  thumb Dana Darii
  February 14, 2018
 • 5 star review  Multumim mult pentru poze, sunt super!!! Speram intr-o colaborare la fel de frumoasa si in viitor!!!

  thumb Irina Jeverdan
  February 12, 2017

  5 star review  Multumim enorm intregii echipe pic production ,dar in special baietilor care au lucrat cu noi la eveniment, pozele sint foarte calitative si noi foarte multumiti, cu mare placere si incredere vom reveni si la alte evenimente tot la voi, mult succes si cit mai multi clienti multumiti sa aveti .

  thumb Vicol Irina
  February 10, 2017

  5 star review  Va multumesc pentru informatia suplimentara primita. Va multumesc pentru stick cu foto si video 🙂 Revin cu un comentariu amplu putin mai tarziu.

  thumb Ion Artene
  January 14, 2017
 • 5 star review  Vă mulțumim Ft mult pentru poze!!! Sunt Ft Ft frumoase!! Le-am privit de 100 de ori! Sunt exact ceea ce mi-am dorit! Vreau sa shtiti că 90% din acest produs se datorează băiețiilor care au lucrat cu noi! Ei au scos din noi emoții...Cite un mare mulțumesc la fiecare in parte! Vă sunt extrem de recunoscătoare! Mă bucur ca am ales anume echipa voastră!

  thumb Inga Barbascumpa
  January 14, 2017

  5 star review  o echipa super tare!!! ce-i mai bravi si profesionisti iscusiti in ceea ce fac... pozitivi si energici cu idei deosebite pentru placul fiecaruia... succese mari baieti!

  thumb Nikolae-Livia Oglinda
  December 13, 2016

  5 star review  Definitely 5+ !!! Multzumim din suflet intregii echipe Pic.Production, atzi facut o treaba minunata!!! De fiecare data cind vizualizez pozele, retraiesc momentele din seara nuntzii, pentru asta va multzumim !!! Felicitari pentru tot ceea ce facetzi shi multa bafta in continuare !

  thumb Doina Zara
  November 30, 2016
 • 5 star review  Multumesc din suflet pentru tot! Sunt extraordinare pozele si voi sunteti niste oameni de exceptie si niste profesionisti desavarsiti! Felicitari, Pic. Production MD. Igor Barba in afara de a fi un profesionist,este un om minunat!! Este o placere sa lucrezi cu el, sa vezi cata pasiune pune in tot ceea ce face, cat de atent este la toate observatiile si detaliile si cat se implica pentru ca albumul evenimentului tău sa fie o opera de arta! Aștept cu drag sa colaboram si la alte evenimente frumoase.

  thumb Loredana Hodorogea
  September 21, 2016

  5 star review  O echipă exordinara. Foarte bravo. Multumesc pentru munca depusa, si pentru ca ati fost alaturi de noi, la ceremonia nunții noastre ! Iar materialul si clipuletul nostru video, a fost peste așteptări! Ne bucuram ca am făcut cea mai buna alegere!

  thumb Victorița Vitu
  March 23, 2016

  5 star review  Băieții sunt pe nota zece

  thumb Alexandru Marga
  February 10, 2016

Succesele noastre

12

Ani de experiență

547

Clienți mulțumiți

16

Membri în echipă
SUNTEM MÂNDRI DE

Partenerii noștri

Florentino Delure

Showroom dedicat tuturor celor care țin la eleganța ținutei vestimentare.

Vezi site-ul

Flagrant Decor

Decor pentru evenimentele tale

Vezi site-ul