Wedding day

Nunta este o poveste în desfășurare, dezvăluind trecutul, prezentul și viitorul, toate într-o singură zi plină de frumusețe și emoții. Lăsați-i pe oaspeți să se relaxeze și încredințați înregistrarea poveștii unor profesioniștii din industrie. Echipa noastră are o experiență amplă în domeniul fotografiei și filmărilor de nuntă, fiind tipul nostru principal de producție.

Motive pentru care

Ne alegi pe noi

Profesioniști, dar...

Mai întâi de toate artiști

Fiecare emoție din ziua nunții este unică și neimitabilă, prin urmare acestea merită să fie înregistrate pentru totdeauna. Spiritul nostru artistic va înregistra acele clipe și entuziasmul vostru în cele mai originale moduri.

Invizibili, dar ...

Mereu în preajma voastră

În timpul evenimentului nu veți observa prezența fotografului și a cameramanului. Cu toate acestea, orice sentiment va fi capturat. În timpul filmărilor și a sesiunii foto, vă vom îndruma și vă vom ajuta să arătați și să vă simțiți confortabil și natural.

Înregistrăm totul, dar...

Livrăm cele mai captivante momente

Vă vom surprinde emoțiile, frumusețea, dragostea, lacrimi de bucurie, ciocnirea cupelor, obiceiuri toate frumos și artistic, cu momente din diferite perspective: a familiei, prietenilor și invitaților dvs. De la începutul evenimentului pînă la tăierea tortului.

Procesul de colaborare

01.

Ne contactați

Online sau pe telefon și ne oferiți informația despre evenimentul vostru. Noi vă oferim disponibilitatea noastră și prețurile serviciilor.

02.

Semnăm contractul

Pentru o colaborare de succes, e vital ca ambele părți să își cunoască drepturile și responsabilitățile.

03.

Înregistrăm evenimentul

Echipa PicPro va fi alături de voi, înregistrând cu atenție cele mai frumoase momente.

04.

Livrăm istorioara

În decurs de 180 zile de la data evimentului, primiți o cutie personalizată cu cele mai frumoase și sincere momente.

EXPLOREAZĂ

Ce include cutia cu amintiri

Gravură

Inscripție personalizată cu numele vostru și data evenimentului

Fotografii

Un număr de fotografii printate

Cutie

Cutie din lemn cu garanție de 10 ani

Stick USB

Un stick de 8, 16, 32, 64 GB sau cât e nevoie cu fotografiile și filmul de la eveniment

Levănțică

Un miros plăcut pentru un timp îndelungat

MATERIALIZEAZĂ AMINTIRILE CU UN

Album foto

Albumul foto nu este inclus în cutie și are un cost suplimentar.
Reducere
10

La rezervarea
unui pachet foto + video.

Întrebări frecvente

Dacă ai o întrebare care nu o găsești în listă, nu ezita să ne contactezi.

În cât timp se livrează materialul final?

Termenul de livrare pentru materialele foto și video este de la 120-180 de zile. Desigur un colaj foto vă oferim in 7 zile lucrătoare din ziua evenimentului. Fiecare eveniment este necesar să fie tratat cu aceeași atenție, din acest considerent apreciem clienții care apreciază munca care o depunem pentru a satisface așteptările.
De aceea vă rugăm să informați persoanele interesate (nașii, părinții și invitații), de durata livrării, pentru a nu insista și pentru a nu grăbi procesul de editare și montaj.

Sunt fotografi sau cameramani cu care preferați să lucrați ?

Recomandările echipei Pic.Production MD este să optați pentru fotografi și cameramani care fac parte din aceeași echipă, așa cum e Pic.Production MD. Iată și cîteva motive:

  1. Fotografii și cameramanii profesioniști știu foarte bine care sunt strategiile de lucru în cadrul unui eveniment, succesiunea programului, care sunt unghiurile potrivite și corecte.
  2. Echipele profesioniste formate din mai mulți membri, dispun de cele mai bune tehnologii în domeniu, ceea ce contribuie foarte mult la rezultatul final, la calitatea imaginii și nu numai.
  3. Fotografii și cameramanii de nuntă din aceeași echipă îți dau idei și te pot inspira, mergând continuu pe un fir narativ al poveștii nunții tale. Cu alte cuvinte, ideile lor vor fi coerente, astfel încât fiecare moment din nuntă se va lega de cel precedent și de cel care urmează.
  4. Atunci cînd cameramanul și fotograful se cunosc și au mai lucrat împreună, nu vor exista tensiuni între ei și mirii nu vor trebui să își facă griji referitor la rezultatul final al materialelor foto și video. Fiind parte din aceeasi echipă cel mai important factor își vor acorda prioritate reciproc, nu se vor deranja unii pe alții, nu vor concura între ei și nu vor intra unii în cadrele altora.

Câte ore veți fi prezenți la evenimentul nostru?

Nunta este singurul eveniment la care nu se pune niciodată problema timpului și de cele mai multe ori ajungem să plecăm odată cu mirii. Ca răspunsul să fie complet, la o nuntă suntem primii care venim și ultimii care pleacă.

Ce vom face în cazul în care în ziua evenimentului nostru va ploua?

Este bine și chiar indicat să existe și o locație de rezervă, în interior, în cazul în care plouă. Fie că este vorba chiar de locația unde are loc petrecerea, un muzeu (taxa este mereu la îndemâna oricui) sau monumente acoperite.

Cum se desfășoară colaborarea cu Pic.Production?

Contactul telefonic este primul pas și cel recomandat. Dacă nu aveți posibilitatea să ne sunați, accesați pagina de contact si expediați un email despre eveniment. Vă vom contacta cât de repede pentru a confirma disponibilitatea datei și pentru a discuta partea de servicii și prețuri aferente.
Ulterior ne vom întâlni pentru semnarea contractului, iar pentru rezervarea datei o plată în avans este necesară. În caz de imposibilitate de contact direct, vom purta o discuție telefonică pentru a stabili pachetul dorit, iar rezervarea datei va fi realizată prin transfer bancar sau prin intermediul unei alte persoane.

E posibil să comandăm mai multe cutii cu amintiri?

Bineînțeles că da. La solicitare putem crea mai multe exemplare de cutii astfel încât să puteți împărtăși momentele importante cu cei dragi. Fiecare cutie în plus va fi achitată înainte de a face comanda.